Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fazolovým luskem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 613 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 33,11 g |
– nasycené | 21,33 g |
– nenasycené | 11,33 g |
–– mononenasycené | 10,43 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,12 g |
– cukry | 5,22 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 hrsti 2 hrsti fazolových lusků (mražené) | Fazolky čerstvé | |
4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |