Nutriční hodnoty (Bůček pečený se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 673 kJ / 1 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
| Tuky | 149,41 g |
| – nasycené | 38,93 g |
| – nenasycené | 78,65 g |
| –– mononenasycené | 63,97 g |
| –– polynenasycené | 14,68 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
| – cukry | 21,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 50 ml 50 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvé bylinky (tymián, oregano, petrželka, rozmarýn,...) | Petržel nať čerstvá |