Nutriční hodnoty (Dušené vepřové v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 716 kJ / 1 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,92 g |
| Tuky | 44,67 g |
| – nasycené | 11,12 g |
| – nenasycené | 22,42 g |
| –– mononenasycené | 18,61 g |
| –– polynenasycené | 3,81 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 42,80 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 682 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 65,20 g |
| – cukry | 36,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového plecka nebo libový bůček | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 kg 1 kg bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| kmín | Kmín | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |