Nutriční hodnoty (Kapustové listy plněné mletým masem a vejci v omáčce z pasírovaných rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 150 kJ / 1 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,74 g |
| Tuky | 47,68 g |
| – nasycené | 12,71 g |
| – nenasycené | 22,40 g |
| –– mononenasycené | 17,71 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 8,36 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 878 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 88,08 g |
| – cukry | 57,03 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
| 4 4 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 2 2 krajíčky bílého toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| lžička lžička strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 6 listů 6 listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 500 g 500 g pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
| po špetce špetce sušené bazalky oregána tymiánu | Bazalka sušená | |
| 2 lžičky 2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |