Nutriční hodnoty ("Moravský vrabec" po mexicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 449,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 423,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g |
| Tuky | 72,41 g |
| – nasycené | 19,02 g |
| – nenasycené | 37,02 g |
| –– mononenasycené | 28,44 g |
| –– polynenasycené | 8,58 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 73,85 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 72,50 g |
| – cukry | 40,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 2000 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 bílá cibule (na kostičky pokrájená) | Cibule čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku vcelku, | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1/2 litru 1/2 litru hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1/3 litru 1/3 litru černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 333.3333432674408 ml |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |