Nutriční hodnoty (Karlovarské knedlíky I)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 346 kJ / 1 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,95 g |
| Tuky | 63,38 g |
| – nasycené | 13,17 g |
| – nenasycené | 38,50 g |
| –– mononenasycené | 27,40 g |
| –– polynenasycené | 11,10 g |
| ––– omega 3 | 2,43 g |
| Vláknina | 16,98 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 5,94 g |
| Sacharidy | 267,77 g |
| – cukry | 25,27 g |
| ––– laktóza | 10,29 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-7 6-7 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 279.5 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 50 g 50 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 50 g |
| 210 ml 210 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 210 ml |
| sůl | Sůl mořská |