Nutriční hodnoty (Pečená bylinková vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 548 kJ / 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,99 g |
| Tuky | 83,46 g |
| – nasycené | 53,36 g |
| – nenasycené | 29,10 g |
| –– mononenasycené | 26,54 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 7,57 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,28 g |
| – cukry | 1,36 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kus kus vepřové kýty (tzv. ořech) | Vepřová kýta | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| olej | Olej řepkový |