Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový salát s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 193 kJ /
763 kcal
Bílkoviny40,59 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,55 g
Tuky25,19 g
– nasycené6,16 g
– nenasycené11,94 g
–– mononenasycené8,76 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,20 g
Vláknina27,88 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy79,60 g
– cukry55,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
1-2 1-2 mrkve Mrkev čerstvá 75 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
tatarská omáčka Tatarská omáčka
sůl Sůl mořská
mleté bílé koření Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.