Nutriční hodnoty (Pórkový salát s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 193 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 25,19 g |
– nasycené | 6,16 g |
– nenasycené | 11,94 g |
–– mononenasycené | 8,76 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 27,88 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 79,60 g |
– cukry | 55,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
mleté bílé koření | Pepř bílý mletý |