Nutriční hodnoty (Pórkový salát s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 193 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,55 g |
| Tuky | 25,19 g |
| – nasycené | 6,16 g |
| – nenasycené | 11,94 g |
| –– mononenasycené | 8,76 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 27,88 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 385 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 79,60 g |
| – cukry | 55,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mleté bílé koření | Pepř bílý mletý |