Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s pudingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 754 kJ / 4 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,32 g |
Tuky | 233,18 g |
– nasycené | 139,93 g |
– nenasycené | 83,81 g |
–– mononenasycené | 71,89 g |
–– polynenasycené | 11,92 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 563,81 g |
– cukry | 215,74 g |
––– laktóza | 6,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
4-8 lžic 4-8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 2 vanilkové pudinky (v prášku) | Puding v prášku | 80 g |
8 lžic 8 lžic krupicového cukru (8-10 lžic) | Cukr bílý | 96 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
rozpuštěné máslo (nebo Hera) | Máslo kravské |