Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s pudingem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 754 kJ /
4 721 kcal
Bílkoviny72,49 g
– z toho živočišné bílkoviny22,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,32 g
Tuky233,18 g
– nasycené139,93 g
– nenasycené83,81 g
–– mononenasycené71,89 g
–– polynenasycené11,92 g
––– omega 31,48 g
Vláknina38,80 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 281 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy563,81 g
– cukry215,74 g
––– laktóza6,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
4-8 lžic 4-8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 2 vanilkové pudinky (v prášku) Puding v prášku 80 g
8 lžic 8 lžic krupicového cukru (8-10 lžic) Cukr bílý 96 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
rozpuštěné máslo (nebo Hera) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.