Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s parmezánovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 378 kJ / 1 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 173,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,29 g |
Tuky | 77,47 g |
– nasycené | 33,81 g |
– nenasycené | 25,43 g |
–– mononenasycené | 22,35 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 8,11 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,52 g |
Sacharidy | 28,37 g |
– cukry | 17,49 g |
––– laktóza | 12,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
2 sklenice 2 sklenice vody | Voda | 400 ml |
1 sklenice 1 sklenice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |