Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná holoubátka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

26. 3. 2013 20:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 817 kJ / 1 151 kcal
Bílkoviny25,41 g
Tuky99,30 g
Vláknina6,29 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,16 g
Sacharidy36,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso je jemné a výtečné

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ynuahs Ynuahs

18. 4. 2013 09:30

eliss: Děkuji za fotečky :-) Taky krásná holoubátka :yes:

eliss eliss

14. 4. 2013 08:32

Holoubátka dostáváme od známého, je to naše oblíbená dobrůtka.Dávám bodík a dovoluji si přidat fotku.:yes:

Ynuahs Ynuahs

28. 3. 2013 13:15

Holoubátka nám dodává pořítel rodiny. Jinak také nevím, kde bych je sháněla :-)

Inka1 Inka1

27. 3. 2013 20:10

:yes: Holoubata pamatuju z dětství, na statku u tety. BYla to dobrota. Dnes nevím kde bych je sháněla , ale bodík posílám :yes::yes:

Ynuahs Ynuahs

27. 3. 2013 14:15

Je pravda, že dohromady je nádivky víc, jak masa :-D, ale i přesto je to změna :-) Jinak všem děkuji.

Bibinka Bibinka

27. 3. 2013 10:24

Ynuahs, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-K;-)
Holoubátka jsem nikdy neměla tu čest ochutnat-škoda;-), ale dávám ti 2.vstupní bod:yes:

spagetka spagetka

27. 3. 2013 09:54

My prý mívali holoubátka, když jsem byla prcek, ale na tu chuť se už vůbec nepamatuju a od té doby jsem neměla možnost ochutnat, ani snad v restauraci, jsem je v nabídce neviděla. Ale prý jsou dobrá :-p:yes:

Dana61

27. 3. 2013 09:24

no mňam :yes::-D už jsme holoubata neměli hodně dlouho;-)

1974andrea 1974andrea

27. 3. 2013 08:52

Tak takhle velká holoubata náš děda nikdy neměl:-O Když jsme je mívali s nádivkou, maso bylo akorát maloučko na stehýnkách a jinak to byl spíš obal na nádivku:-D Ale maso bylo dobré, tmavé. Většinou jsme z nich dělávali polévku.

Iljusa Iljusa

27. 3. 2013 08:42

Mńam :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pečená holoubátka nádivka do holoubat pečená holoubata pecene holoubatka pečené holoubátko holoubátka s nádivkou holoubata recept recept na pečená holoubátka pečení holoubat nadivka do holoubatek pečené holoubě nadívané holoubě holoubata s nádivkou holoubátko s nádivkou holoubátka pečená nádivka do holoubátka holoubata holoubě recept recept na pečená holoubata recept na holoubata

Suroviny: holoubata, cibule, rohlík, vejce, mléko, slanina, máslo, sůl, pepř mletý, kmín celý, ořech muškátový, vnitřnosti z holoubátek, cibulka jarní, paprika sušená sladká, petržel

TopRecepty.cz

Nadívaná holoubátka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AXDB