Nutriční hodnoty (Pošírovaná hruška v bílém víně s čajem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 230,33 g |
| – cukry | 223,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| bílé víno (aby byly hrušky potopené) | Víno bílé suché | |
| 8 sáčků 8 sáčků černého čaje | Čaj černý | |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 3 3 badyány | Badyán | |
| 1 1 celá kůra skořice | Skořice ceylonská |