Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ražničí bez špejle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 993 kJ /
3 822 kcal
Bílkoviny213,11 g
– z toho živočišné bílkoviny201,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,61 g
Tuky278,32 g
– nasycené107,51 g
– nenasycené162,60 g
–– mononenasycené122,90 g
–– polynenasycené39,70 g
––– omega 35,95 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 733 mg
Sodík 8,14 g
Sůl19,47 g
Sacharidy93,02 g
– cukry53,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa kotleta Vepřová kýta 300 g
300 g 300 g kuřecích prsou Kuře prso 300 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
2 ks 2 ks klobásy Klobása 440 g
2 ks 2 ks čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
žampiony Žampion čerstvý
4 ks 4 ks rajčat Rajče červené čerstvé 320 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1 dcl 1 dcl červeného vína Víno červené suché 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.