Nutriční hodnoty (Ražničí bez špejle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 993 kJ / 3 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 201,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,61 g |
| Tuky | 278,32 g |
| – nasycené | 107,51 g |
| – nenasycené | 162,60 g |
| –– mononenasycené | 122,90 g |
| –– polynenasycené | 39,70 g |
| ––– omega 3 | 5,95 g |
| Vláknina | 19,70 g |
| Cholesterol | 733 mg |
| Sodík | 8,14 g |
| Sůl | 19,47 g |
| Sacharidy | 93,02 g |
| – cukry | 53,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa kotleta | Vepřová kýta | 300 g |
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 2 ks 2 ks klobásy | Klobása | 440 g |
| 2 ks 2 ks čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| 4 ks 4 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |