Nutriční hodnoty (Ražničí bez špejle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 993 kJ / 3 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 201,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 278,32 g |
– nasycené | 107,51 g |
– nenasycené | 162,60 g |
–– mononenasycené | 122,90 g |
–– polynenasycené | 39,70 g |
––– omega 3 | 5,95 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 733 mg |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 19,47 g |
Sacharidy | 93,02 g |
– cukry | 53,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa kotleta | Vepřová kýta | 300 g |
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
2 ks 2 ks klobásy | Klobása | 440 g |
2 ks 2 ks čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
žampiony | Žampion čerstvý | |
4 ks 4 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |