Nutriční hodnoty (Kohout pečený na celeru a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 303 kJ / 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 76,84 g |
– nasycené | 35,31 g |
– nenasycené | 40,31 g |
–– mononenasycené | 33,06 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 992 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 17,15 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kohout | Kuře | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
kuřecí vývar (nebo voda) | Vývar kuřecí |