Nutriční hodnoty (Kohout pečený na celeru a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 303 kJ / 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 76,84 g |
| – nasycené | 35,31 g |
| – nenasycené | 40,31 g |
| –– mononenasycené | 33,06 g |
| –– polynenasycené | 7,26 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 992 mg |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 17,15 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kohout | Kuře | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| kuřecí vývar (nebo voda) | Vývar kuřecí |