Nutriční hodnoty (Okurková marmeláda se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,47 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 3,73 g |
| – cukry | 0,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 salátové okurky (ty, co jsem použila já, vážily 750 g) | Okurka salátová čerstvá | |
| želírovací cukr (v poměru dle váhy okurek, já použila želírovací cukr 3:1 a na váhu okurek jsem ho použila 150 g) | Cukr želírovací | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |