Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 205,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 131,62 g |
| – nasycené | 54,02 g |
| – nenasycené | 65,68 g |
| –– mononenasycené | 55,47 g |
| –– polynenasycené | 10,21 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 19,98 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,36 g |
| Sacharidy | 34,23 g |
| – cukry | 17,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
| 4 4 velká cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 lžička 1 lžička Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 10 dkg 10 dkg uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1/2 litru 1/2 litru masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |