Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 9 136 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 205,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 131,62 g |
– nasycené | 54,02 g |
– nenasycené | 65,68 g |
–– mononenasycené | 55,47 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 19,98 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 34,23 g |
– cukry | 17,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
4 4 velká cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 lžička 1 lžička Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
10 dkg 10 dkg uzeného špeku | Špek | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
1/2 litru 1/2 litru masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |