Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie9 136 kJ /
2 184 kcal
Bílkoviny211,43 g
– z toho živočišné bílkoviny205,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky131,62 g
– nasycené54,02 g
– nenasycené65,68 g
–– mononenasycené55,47 g
–– polynenasycené10,21 g
––– omega 30,53 g
Vláknina19,98 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,36 g
Sacharidy34,23 g
– cukry17,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
4 4 velká cibule Cibule čerstvá 280 g
1 lžička 1 lžička Dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
10 dkg 10 dkg uzeného špeku Špek 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sádlo Sádlo vepřové
máslo Máslo kravské
1/2 litru 1/2 litru masového vývaru Vývar masový 500 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.