Nutriční hodnoty (Nejjednodušší rajčatová omáčka na těstoviny z italské kuchařky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 480 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 34,57 g |
| – nasycené | 21,50 g |
| – nenasycené | 12,14 g |
| –– mononenasycené | 10,67 g |
| –– polynenasycené | 1,47 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,62 g |
| – cukry | 44,52 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g čerstvých zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 800 g |
| asi 4 lžíce asi 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |