Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborný jablkový koláč s vanilkovým pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 707 kJ /
3 515 kcal
Bílkoviny59,67 g
– z toho živočišné bílkoviny1,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,39 g
Tuky174,62 g
– nasycené18,63 g
– nenasycené147,08 g
–– mononenasycené101,61 g
–– polynenasycené45,47 g
––– omega 38,91 g
Vláknina40,13 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 737 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy406,14 g
– cukry175,34 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g ovesných vloček Vločky ovesné 200 g
50 g 50 g lískových oříšků (+ na ozdobu) Lískový ořech 50 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml javorového sirupu (nebo 1/2 hrnku hnědého cukru) Sirup javorový 100 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
3 3 velká jablka Jablko čerstvé 450 g
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného másla (nebo kokosového oleje) Margarín 30 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
500 ml 500 ml rostlinného mléka (ořechové, ovesné) Nápoj sójový 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.