Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 709 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,36 g |
| Tuky | 1,58 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 1,09 g |
| –– mononenasycené | 0,48 g |
| –– polynenasycené | 0,61 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 15,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kulatá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g fazolky | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 2 ks 2 ks řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |