Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka s bazalkou (Sugo di pomodoro al basilico))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 243 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,00 g |
| – nasycené | 2,24 g |
| – nenasycené | 29,37 g |
| –– mononenasycené | 20,79 g |
| –– polynenasycené | 8,58 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 7-8 lístků 7-8 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |