Nutriční hodnoty (Lutyňské žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 850 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 31,02 g |
– nasycené | 14,24 g |
– nenasycené | 12,13 g |
–– mononenasycené | 9,93 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,52 g |
Sacharidy | 2,67 g |
– cukry | 0,67 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
asi 9 9 středně velkých hlaviček žampionů | Žampion čerstvý | |
3-4 kusy 3-4 kusy sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 kus 1 kus chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
3-4 nožky 3-4 nožky žampionů | Žampion čerstvý | |
30 g 30 g Uherského salámu popřípadě jiného podobného salámu nebo klobásy | Suchý salám | 30 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |