Nutriční hodnoty (Zajíc straciatella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 596 kJ / 2 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
Tuky | 180,86 g |
– nasycené | 17,66 g |
– nenasycené | 147,79 g |
–– mononenasycené | 105,75 g |
–– polynenasycené | 42,04 g |
––– omega 3 | 12,41 g |
Vláknina | 1,89 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 185,44 g |
– cukry | 113,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
4,5 lžíce 4,5 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
4,5 lžíce 4,5 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 49.5 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
kůra z pomeranče | Pomerančová kůra čerstvá | |
1/2 1/2 čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
1,5 deci 1,5 deci oleje | Olej řepkový | 150 ml |