Nutriční hodnoty (Zajíc straciatella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 596 kJ / 2 533 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 180,86 g |
| – nasycené | 17,66 g |
| – nenasycené | 147,79 g |
| –– mononenasycené | 105,75 g |
| –– polynenasycené | 42,04 g |
| ––– omega 3 | 12,41 g |
| Vláknina | 1,89 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 185,44 g |
| – cukry | 113,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 4,5 lžíce 4,5 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
| 4,5 lžíce 4,5 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 49.5 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| kůra z pomeranče | Pomerančová kůra čerstvá | |
| 1/2 1/2 čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| 1,5 deci 1,5 deci oleje | Olej řepkový | 150 ml |