Nutriční hodnoty (Třený beránek s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 995 kJ / 2 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,56 g |
Tuky | 80,10 g |
– nasycené | 9,66 g |
– nenasycené | 60,38 g |
–– mononenasycené | 43,22 g |
–– polynenasycené | 17,16 g |
––– omega 3 | 4,63 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 752 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 311,00 g |
– cukry | 153,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
100 g 100 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 100 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
trocha trocha citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy (nebo strouhanka) | Mouka pšeničná hrubá |