Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třený beránek s kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 995 kJ /
2 150 kcal
Bílkoviny42,60 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,56 g
Tuky80,10 g
– nasycené9,66 g
– nenasycené60,38 g
–– mononenasycené43,22 g
–– polynenasycené17,16 g
––– omega 34,63 g
Vláknina7,30 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 752 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy311,00 g
– cukry153,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 g 100 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 100 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
trocha trocha citronové šťávy Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy (nebo strouhanka) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.