Nutriční hodnoty ("Sýrová" omáčka s olivami a restovanou cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 076 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 109,12 g |
Tuky | 36,32 g |
– nasycené | 4,88 g |
– nenasycené | 29,78 g |
–– mononenasycené | 16,28 g |
–– polynenasycené | 13,51 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 96,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 185,50 g |
– cukry | 22,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
8 lžic 8 lžic lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 120 g |
50 g 50 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 50 g |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g uvařené cizrny | Cizrna | 200 g |