Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Sýrová" omáčka s olivami a restovanou cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 076 kJ /
1 691 kcal
Bílkoviny109,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny109,12 g
Tuky36,32 g
– nasycené4,88 g
– nenasycené29,78 g
–– mononenasycené16,28 g
–– polynenasycené13,51 g
––– omega 30,97 g
Vláknina96,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 538 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy185,50 g
– cukry22,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g jáhel Jáhly 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
8 lžic 8 lžic lahůdkového droždí Droždí lahůdkové 120 g
50 g 50 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 50 g
olej Olej řepkový
voda Voda
sůl a pepř Pepř černý
200 g 200 g uvařené cizrny Cizrna 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.