Nutriční hodnoty ("Sýrová" omáčka s olivami a restovanou cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 076 kJ / 1 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 109,12 g |
| Tuky | 36,32 g |
| – nasycené | 4,88 g |
| – nenasycené | 29,78 g |
| –– mononenasycené | 16,28 g |
| –– polynenasycené | 13,51 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 96,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 185,50 g |
| – cukry | 22,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 8 lžic 8 lžic lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 120 g |
| 50 g 50 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 50 g |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 200 g 200 g uvařené cizrny | Cizrna | 200 g |