Nutriční hodnoty (Tvarohový srnčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 912 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 99,74 g |
– nasycené | 28,18 g |
– nenasycené | 58,85 g |
–– mononenasycené | 41,80 g |
–– polynenasycené | 17,05 g |
––– omega 3 | 1,26 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 222,60 g |
– cukry | 73,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
90 g 90 g rostlinného tuku | Margarín | 90 g |
250 g 250 g tvarohu (nízkotučný) - jinak dle volby | Tvaroh polotučný | 250 g |
60 g 60 g dia cukru na pečení (pro nediabetiky 120g cukru) | Xylitol | 60 g |
200 g 200 g špaldové mouky (můžeš použít i polohrubou normální) | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
citronová šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
lískovooříšková poleva dr. Oetkera | ||
mandlové lupínky na ozdobu | Mandle loupané | |
tuk na vymazání | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |