Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový srnčí hřbet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 912 kJ /
2 369 kcal
Bílkoviny96,22 g
– z toho živočišné bílkoviny62,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,00 g
Tuky99,74 g
– nasycené28,18 g
– nenasycené58,85 g
–– mononenasycené41,80 g
–– polynenasycené17,05 g
––– omega 31,26 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 667 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy222,60 g
– cukry73,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
90 g 90 g rostlinného tuku Margarín 90 g
250 g 250 g tvarohu (nízkotučný) - jinak dle volby Tvaroh polotučný 250 g
60 g 60 g dia cukru na pečení (pro nediabetiky 120g cukru) Xylitol 60 g
200 g 200 g špaldové mouky (můžeš použít i polohrubou normální) Mouka špaldová hrubá 200 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
citronová šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
lískovooříšková poleva dr. Oetkera
mandlové lupínky na ozdobu Mandle loupané
tuk na vymazání Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.