Nutriční hodnoty (Treska na Lenčin způsob s jednoduchým bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 200 kJ / 3 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 314,05 g |
| – nasycené | 26,81 g |
| – nenasycené | 267,70 g |
| –– mononenasycené | 174,09 g |
| –– polynenasycené | 93,62 g |
| ––– omega 3 | 21,17 g |
| Vláknina | 15,85 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 708 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 51,04 g |
| – cukry | 18,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce zmrazené tresky | Treska filet | |
| 1 sáček 1 sáček koření na ryby | Grilovací koření | |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| trochu trochu strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| 2 2 rozšlehaná vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 malá červená cibule - nakrájená na malé kousky | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3-4 3-4 větší brambory - oloupané a uvařené téměř do měkka | Brambor zimní | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 celerové natě - omyté a nakrájené na menší kousky | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |
| 1 1 menší cibule - nakrájená na menší kostičky | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1 1 malé rajče stačí třešňové - nakrájené na drobno | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 2 lístky 2 lístky máty | Máta peprná list čerstvá |