Nutriční hodnoty (Ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 429 kJ / 4 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,41 g |
| Tuky | 193,01 g |
| – nasycené | 55,77 g |
| – nenasycené | 129,73 g |
| –– mononenasycené | 74,15 g |
| –– polynenasycené | 55,58 g |
| ––– omega 3 | 7,34 g |
| Vláknina | 37,90 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 641 mg |
| Sůl | 1,79 g |
| Sacharidy | 625,40 g |
| – cukry | 294,70 g |
| ––– laktóza | 39,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g listového těsta | Listové těsto | 300 g |
| 500 g 500 g rybízu (maliny, josta a pod ) | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
| 800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek ( 250 ml ) hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku práškového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku oleje | Olej řepkový | 83.3333358168602 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |