Nutriční hodnoty (Francouzský hruškový páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 727 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,62 g |
Tuky | 177,90 g |
– nasycené | 16,35 g |
– nenasycené | 149,10 g |
–– mononenasycené | 103,10 g |
–– polynenasycené | 46,00 g |
––– omega 3 | 12,53 g |
Vláknina | 25,10 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 331,03 g |
– cukry | 74,13 g |
––– laktóza | 14,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 300 g |
220 g 220 g odtučněného tvarohu | Tvaroh odtučněný | 220 g |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
1 hrnek 1 hrnek rostlinného mléka | Nápoj sójový | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml rostlinného oleje | Olej řepkový | 150 ml |
kokosový cukr (množství dle chuti) | Cukr kokosový | |
1 balení 1 balení kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |