Nutriční hodnoty (Kuře ala Vesuvio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 261 kJ / 3 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,78 g |
| Tuky | 241,72 g |
| – nasycené | 63,03 g |
| – nenasycené | 163,90 g |
| –– mononenasycené | 123,13 g |
| –– polynenasycené | 40,77 g |
| ––– omega 3 | 5,64 g |
| Vláknina | 43,40 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 889 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 206,43 g |
| – cukry | 17,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích špalíčků (lze i celé kuře naporcované na kousky) | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžičky 3 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 1 1 větší cibule (použila jsem červenou) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 dcl 1 dcl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 dcl 1 dcl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 sáček 1 sáček mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený |