Nutriční hodnoty (Podvodnice II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 024 kJ / 2 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,75 g |
| Tuky | 187,70 g |
| – nasycené | 41,10 g |
| – nenasycené | 138,10 g |
| –– mononenasycené | 78,06 g |
| –– polynenasycené | 60,04 g |
| ––– omega 3 | 6,50 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 190,55 g |
| – cukry | 13,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 5 dkg 5 dkg strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 25 dkg 25 dkg tuku (hera nebo stela) | Margarín | 250 g |
| 2 dkg 2 dkg droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 3 3 polévkové lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| žádný cukr | Cukr bílý |