Nutriční hodnoty (Fazolkový salátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 911 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 34,67 g |
| – nasycené | 4,36 g |
| – nenasycené | 29,65 g |
| –– mononenasycené | 8,06 g |
| –– polynenasycené | 21,59 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g zeleních fazolek (měla jsem mražené) | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| lžička lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | |
| 2 2 jarní cibulky - bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sezamové semínko na posypání | Sezam loupaný | |
| rajčátka na ozdobu | Rajče červené čerstvé | |
| rukola - nemusí být | Rukola čerstvá |