Nutriční hodnoty (Červená řepa místo zelí a vepřové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| řepa sterilovaná | Červená řepa sterilovaná | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| ocet | Ocet lihový | |
| kmín | Kmín | |
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| paprika mletá sladká | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový |