Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s pomerančem a lískovými oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,46 g |
Tuky | 76,74 g |
– nasycené | 8,91 g |
– nenasycené | 66,79 g |
–– mononenasycené | 58,32 g |
–– polynenasycené | 8,46 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 28,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 55,76 g |
– cukry | 18,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce šťávy z biocitronu | ||
1/4 hrnku 1/4 hrnku zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
1/3 hrnku 1/3 hrnku lískových oříšků | Lískový ořech | 83.3333358168602 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |