Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s pomerančem a lískovými oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,46 g |
| Tuky | 76,74 g |
| – nasycené | 8,91 g |
| – nenasycené | 66,79 g |
| –– mononenasycené | 58,32 g |
| –– polynenasycené | 8,46 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 28,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 55,76 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce šťávy z biocitronu | ||
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku lískových oříšků | Lískový ořech | 83.3333358168602 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |