Nutriční hodnoty (Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 149 kJ / 6 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,75 g |
Tuky | 299,36 g |
– nasycené | 148,00 g |
– nenasycené | 125,88 g |
–– mononenasycené | 90,45 g |
–– polynenasycené | 35,43 g |
––– omega 3 | 1,32 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 767 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 747,30 g |
– cukry | 419,25 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohankové mouky | Mouka pohanková | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 125 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
180 g 180 g hnědého cukru (plus moučkový na pocukrování) | Cukr třtinový | 180 g |
6 6 vajec (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 420 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
1 balíček 1 balíček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balení 1 balení (215 g)smetany | ||
1/2 kg 1/2 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
200 g 200 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 200 g |
1/2 1/2 vanilkového lusku | Vanilkové lusky |