Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 149 kJ /
6 250 kcal
Bílkoviny110,58 g
– z toho živočišné bílkoviny53,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,75 g
Tuky299,36 g
– nasycené148,00 g
– nenasycené125,88 g
–– mononenasycené90,45 g
–– polynenasycené35,43 g
––– omega 31,32 g
Vláknina62,00 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 767 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy747,30 g
– cukry419,25 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohankové mouky Mouka pohanková 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžové mouky Mouka rýžová hladká 125 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
180 g 180 g hnědého cukru (plus moučkový na pocukrování) Cukr třtinový 180 g
6 6 vajec (žloutky a bílky zvlášť) Vejce slepičí 420 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
1 balíček 1 balíček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 balení 1 balení (215 g)smetany
1/2 kg 1/2 kg červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 500 g
200 g 200 g hnědého cukru Cukr třtinový 200 g
1/2 1/2 vanilkového lusku Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.