Nutriční hodnoty (Salát z quinoy a červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 878 kJ / 927 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,00 g |
| Tuky | 13,75 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 11,50 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 7,50 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 146,25 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek quinoy | Quinoa | 250 g |
| 1 1 pořádná hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku lískových oříšků | Lískový ořech | 187.5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| balzamico ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| případně jakékoliv klíčky | Klíčky mungo čerstvé |