Nutriční hodnoty (Prokládaná kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 426 kJ / 2 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 204,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,36 g |
| Tuky | 218,47 g |
| – nasycené | 94,40 g |
| – nenasycené | 111,87 g |
| –– mononenasycené | 94,58 g |
| –– polynenasycené | 17,29 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 19,08 g |
| Cholesterol | 645 mg |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,55 g |
| Sacharidy | 36,18 g |
| – cukry | 13,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000-1200 g 1000-1200 g vepřové kotlety (v celku) | Vepřová kotleta s kostí | 1100 g |
| 150-200 g 150-200 g slaniny | Špek | 175 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| koření na steak (nebo jiné oblíbené) | Koření Argentina | |
| 1 1 větší cibule do základu | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla na opečení masa | Sádlo vepřové | 15 g |
| vývar nebo voda na podlití | Vývar masový |