Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná fenyklová omáčka s vařenými vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 843 kJ /
680 kcal
Bílkoviny19,64 g
– z toho živočišné bílkoviny7,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,57 g
Tuky38,35 g
– nasycené23,81 g
– nenasycené12,85 g
–– mononenasycené11,14 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,30 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy55,05 g
– cukry22,84 g
––– laktóza9,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g fenykl Fenykl hlíza 400 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
pórek bílá část Pórek čerstvý
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce hl. mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené papriky Paprika červená čerstvá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana Oregano sušené 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
vejce na tvrdo Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.