Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldová pánev s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 031 kJ /
963 kcal
Bílkoviny55,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,76 g
Tuky20,48 g
– nasycené3,94 g
– nenasycené15,24 g
–– mononenasycené5,90 g
–– polynenasycené9,34 g
––– omega 31,05 g
Vláknina32,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 401 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy124,00 g
– cukry13,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mangoldu Mangold 400 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
200 g 200 g uzeného tofu Tofu uzené 200 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.