Nutriční hodnoty (Mangoldová pánev s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,76 g |
Tuky | 20,48 g |
– nasycené | 3,94 g |
– nenasycené | 15,24 g |
–– mononenasycené | 5,90 g |
–– polynenasycené | 9,34 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 32,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 124,00 g |
– cukry | 13,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g mangoldu | Mangold | 400 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g uzeného tofu | Tofu uzené | 200 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |