Nutriční hodnoty (Mangoldová pánev s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,76 g |
| Tuky | 20,48 g |
| – nasycené | 3,94 g |
| – nenasycené | 15,24 g |
| –– mononenasycené | 5,90 g |
| –– polynenasycené | 9,34 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 32,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 124,00 g |
| – cukry | 13,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mangoldu | Mangold | 400 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g uzeného tofu | Tofu uzené | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |