Nutriční hodnoty (Bylinková treska na másle a kmínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 770 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 19,23 g |
| – nasycené | 6,06 g |
| – nenasycené | 12,60 g |
| –– mononenasycené | 9,53 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,18 g |
| – cukry | 0,22 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 filet z tresky | Treska filet | |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 špetka 1 špetka červené sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| bylinky - petrželka, bazalka, tymián | Petržel nať čerstvá |