Nutriční hodnoty (Pražma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 554 kJ / 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 14,70 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 4,95 g |
| –– mononenasycené | 4,50 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pražma | Pražma | |
| pár kapek kapek olivového oleje | Olej olivový | |
| hladká mouka na zaprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |