Nutriční hodnoty (Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 203,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 152,22 g |
– nasycené | 50,63 g |
– nenasycené | 73,43 g |
–– mononenasycené | 57,03 g |
–– polynenasycené | 16,40 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 9,17 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 1000 g |
3 PL 3 PL sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 PL 1 PL drceného divokého koření (nové koření, pepř, bobkový list) | Nové koření | |
velkáhrst krájených hub | Hřib čerstvý | |
4 ks 4 ks feferon nebo kolik snesete | Paprika pálivá | |
1/2 l 1/2 l silného vepřového vývaru | Vývar vepřový | 500 ml |
2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
sůl, pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |