Nutriční hodnoty (Ďábelská krkovička na červeném víně, hřibech a sušených feferonách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 203,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 152,22 g |
| – nasycené | 50,63 g |
| – nenasycené | 73,43 g |
| –– mononenasycené | 57,03 g |
| –– polynenasycené | 16,40 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 9,17 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 1000 g |
| 3 PL 3 PL sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 1 PL 1 PL drceného divokého koření (nové koření, pepř, bobkový list) | Nové koření | |
| velkáhrst krájených hub | Hřib čerstvý | |
| 4 ks 4 ks feferon nebo kolik snesete | Paprika pálivá | |
| 1/2 l 1/2 l silného vepřového vývaru | Vývar vepřový | 500 ml |
| 2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |