Nutriční hodnoty (Pasticcio di pasta (Těstoviny zapečné s ragú a sýrovým bešamelem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 15 741 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,75 g |
Tuky | 72,50 g |
– nasycené | 39,22 g |
– nenasycené | 25,54 g |
–– mononenasycené | 21,12 g |
–– polynenasycené | 4,42 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 535,40 g |
– cukry | 60,20 g |
––– laktóza | 24,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g penne nebo jiných krátkých dutých těstovin | Těstoviny pšeničné | 600 g |
uzený sýr | Eidam 30% t. v s. uzený | |
parmazán (nebo Gran Moravia) | Parmezán | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
máslo | Máslo kravské | |
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
400 g 400 g loupaných krájených rajčat (plechovka) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
1 sklenka 1 sklenka červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
500 ml 500 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek |