Nutriční hodnoty (Zeleninový kebab se sýrovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 811 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,07 g |
Tuky | 47,11 g |
– nasycené | 14,63 g |
– nenasycené | 32,18 g |
–– mononenasycené | 27,84 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 20,12 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 40,45 g |
– cukry | 15,45 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší lilek | Lilek čerstvý | |
2 2 malé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
8 8 středně velkých žampiónů | Žampion čerstvý | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 45 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 vrchovatá lžička koření na gyros | Provensálské koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
50 g 50 g strouhané Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej na opečení zeleniny | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce másla na opečení žampiónů | Žampion čerstvý |