Nutriční hodnoty (Dip z arašídového másla a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 606 kJ / 623 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,81 g |
| Tuky | 25,17 g |
| – nasycené | 6,28 g |
| – nenasycené | 18,03 g |
| –– mononenasycené | 9,53 g |
| –– polynenasycené | 8,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 73,80 g |
| – cukry | 68,14 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce jemného arašídového másla | Máslo arašídové | 45 ml |
| 1 - 3 lžíce 1 - 3 lžíce medu (dle chuti) | Med nepasterovaný | 72 g |
| 200 ml 200 ml hustého bílého jogurtu (např. řecký) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| ovoce (jahody, hroznové víno, jablka, mango, banán apod.) | Jahody čerstvé |