Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlo-lilko-zelo

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 8. 2011 20:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 901 kJ / 932 kcal
Bílkoviny30,28 g
Tuky8,61 g
Vláknina13,92 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 228 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy178,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucasinka Lucasinka

4. 8. 2011 10:55

indulina28: Me se suche tedy vubec nezdalo. Zeli i lilek jsou stavnate a ani polentovy knedlik neni nijak suchy. Kdyby to preci jen bylo prekazkou, muze se pouzit i osmazena cibulka...fantazii a napadum se meze nekladou ;-)

indulina28 indulina28

4. 8. 2011 10:42

trosku suchy jidlo ne ..:-//

spagetka spagetka

4. 8. 2011 10:10

U nás se dává kysané zelí běžně studené, je fakt škoda ho kazit vařením. Pokud ho chci uvařit, pak volím sterilované zelí.
Polentu jsem taky nějak dlouho nedělala ;-):-p:yes:

Lucasinka Lucasinka

4. 8. 2011 10:09

Kysane zeli samozrejme nemusi byt. Muze byt i klasicky upravene tak, jak ho mate radi. Ja mam radsi kysane zeli studene, tak proto tato volba, ale neni to podminkou ;-)

Alicka

4. 8. 2011 00:41

Lucasinko,díky za receptík.:-K

Alicka

4. 8. 2011 00:38

AntoninZ:

Proč podivíni...?Tolerujme i jiné chuťové variace a neodsuzujme...!

Alicka

4. 8. 2011 00:26

Knedlík ala kukuřičná polenta jsem už jedla.I s tím zelím.Místo lilku jsem měla uzený tempeh(sojový polotovar),osmažený na troše oleje-na pánvi, chutí připomínající uzené maso.
Bylo to dobré.
Určitě bych hned neodsuzovala jinou variantu receptu,aniž by kdo okusil...
A jinak,u nás se pěstuje špičaté červené zelí,které po naložení(kysané) je tak dobré,plné vitamínů,že je ho škoda vařit.Kolikrát ho dávám jen tak zasyrova jako přílohu...;-)

Klariska Klariska

4. 8. 2011 00:14

Zelí bych podlila a zahustila, aby bylo v čem máčet knedlíky, jinak :yes::-K.

indianek

3. 8. 2011 23:41

Mňam, polentu bych si zrovna dala, díky za nápad!

AntoninZ

3. 8. 2011 22:48

Nojo, jsou na světě podivíni, do mně nedostanete ani to studeené zelí ani polentu. Ale někomu to asi chutná.:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 8. 2011 20:49

Colombo65: Já taky ne, ale určitě bude někdo rád za nápad;-)

Colombo65 Colombo65

3. 8. 2011 20:29

Tak tohle bych fakt nedal a se studeným zelím už vůbec ne. Ale to je jen můj problém, všem ostatním přeji DOBROU CHUŤ;-);-);-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polentovy knedlik recept polentový knedlík recept polentovy knedlik špičaté zelí recepty varianty vepro knedlo zelo recept lilkové knedlíky recept polenta polotovar recepty varit se skodou lilek-jako polotovar knedlo zelo s kysanym zelim recepty -vepřo, knedlo,zelo polentovy knedlik se zelim knedlo lilek zeli recept lilko,knedlo zelo recept špičaté zelí polentovy knedlik recepty online knedlo zelo zeli spicate recept

Suroviny: mléko, voda, polenta, vývar zeleninový, lilek, česnek, olej olivový, sůl, zelí kysané

TopRecepty.cz

Knedlo-lilko-zelo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmB8