Nutriční hodnoty (Fusilli s brokolicí a uzeným bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 693 kJ / 2 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,64 g |
| Tuky | 58,93 g |
| – nasycené | 15,51 g |
| – nenasycené | 29,95 g |
| –– mononenasycené | 23,09 g |
| –– polynenasycené | 6,86 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 42,26 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 1,59 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 321,20 g |
| – cukry | 20,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g těstovin fusilli | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 600-800 g 600-800 g brokolice bez hlavního košťálu | Brokolice čerstvá | 700 g |
| 150-200 g 150-200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 175 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sýr Gran Moravia | Parmezán |