Nutriční hodnoty (Fusilli s brokolicí a uzeným bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 693 kJ / 2 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,64 g |
Tuky | 58,93 g |
– nasycené | 15,51 g |
– nenasycené | 29,95 g |
–– mononenasycené | 23,09 g |
–– polynenasycené | 6,86 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 42,26 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 321,20 g |
– cukry | 20,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g těstovin fusilli | Těstoviny pšeničné | 400 g |
600-800 g 600-800 g brokolice bez hlavního košťálu | Brokolice čerstvá | 700 g |
150-200 g 150-200 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 175 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
sýr Gran Moravia | Parmezán |