Nutriční hodnoty (Vepřové s rýží z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,77 g |
| Tuky | 44,12 g |
| – nasycené | 12,68 g |
| – nenasycené | 26,37 g |
| –– mononenasycené | 20,04 g |
| –– polynenasycené | 6,34 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 38,31 g |
| Cholesterol | 241 mg |
| Sodík | 409 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 236,00 g |
| – cukry | 33,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 g 300-400 g vepřové plece (krkovice) | Vepřová plec | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 řapík 1 řapík řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
| grilovací koření (nebo na pečené maso) | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |