Nutriční hodnoty (Plecko s cibulí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 071 kJ / 1 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 196,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 61,84 g |
| – nasycené | 25,84 g |
| – nenasycené | 27,16 g |
| –– mononenasycené | 23,78 g |
| –– polynenasycené | 3,38 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,75 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 21,40 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g plecka nebo kýty | Vepřová plec | 750 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená |