Nutriční hodnoty (Cuketová omeleta s těstovinovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 895 kJ / 3 082 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,63 g |
| Tuky | 34,02 g |
| – nasycené | 8,56 g |
| – nenasycené | 15,16 g |
| –– mononenasycené | 9,70 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 25,92 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 564,80 g |
| – cukry | 30,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky (napůl žitná a pšeničná) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 hrnky 2 hrnky těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 papriky (zelené nebo bílé) | Paprika bílá čerstvá | |
| 1-2 1-2 zelené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 řapíkatý celer - nať | Celer řapíkatý | |
| 1 1 vařené vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |