Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso z mladého býčka na celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 696 kJ /
1 600 kcal
Bílkoviny235,66 g
– z toho živočišné bílkoviny223,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,63 g
Tuky45,82 g
– nasycené24,59 g
– nenasycené18,17 g
–– mononenasycené15,39 g
–– polynenasycené2,78 g
––– omega 30,19 g
Vláknina36,75 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 900 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy49,05 g
– cukry17,99 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
350 g 350 g celeru Celer bulva čerstvá 350 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky koření adžika Adžika 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.