Nutriční hodnoty (Maso z mladého býčka na celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 696 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,63 g |
Tuky | 45,82 g |
– nasycené | 24,59 g |
– nenasycené | 18,17 g |
–– mononenasycené | 15,39 g |
–– polynenasycené | 2,78 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 36,75 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 900 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 49,05 g |
– cukry | 17,99 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
350 g 350 g celeru | Celer bulva čerstvá | 350 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky koření adžika | Adžika | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |